keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Olen lomalla

Lomallani aion surffata, nauttia auringosta ja juoda sopivasti olutta auringossa. Lihaskunto jää vähemmälle viikoksi, annetaan lihasten vähän levätä. Hyvää pääsiäistä! Palaan blogin pariin ensi viikon alussa. Instagramiin (stef_fit) lisään kuvia surffilomastani! :) 

 

x Steffi

Halpoja kehonhuoltovinkkejä

Hei! Ostin tämän hauskan pallon eilen Stadiumista ja tämä osottautui erittäin tehokkaaksi.

Tämä on siis pieni pallo, joka lievittää lihaskipuja ja poistaa jäykkyyttä. Sen päällä voi makaa. Mitä kovempi alusta (pallon ja kropan välissä) sen voimakkaampi teho. Toimii! :) Maksoi muuten vaan 6,90e!


Foamroller on toinen melko uusi kaveri. Jotkut kutsuvat sitä jopa kidutusvälineeksi, eli tämäkin toimii! Foamroller tuntuu minulle voimakkaamalta kun ylläoleva pallo ja on ehkä vielä tehokkaampi. Pallon päällä makaan paikallani kun taas foamrollerin päällä rullaan edestakaisin.

Otin tehtäväksi löytää paras foamroller! Eli etsintäkuulutetaan tehokkain foamroller, mistä sellaisen voisi ostaa? Alla oleva oranssi (en muista merkkiä) on hyvä, löytyyköhän se jostain?


x Steffi

Footbalance pohjalliset

Juoksusta kun puhutaan niin oikeat kengät ja oikeat pohjalliset ovat usein keskustelunaiheina. Minun ongelmia ovat olleet penikkakivut, satunnaiset polvenpistot ja joskus lonkankoukistajan kivut. Nämä eivät onneksi ole aiheuttaneet suuria ongelmia, mutta ovat olleet merkkejä siitä että pitää mahdollisesti vähentää juoksemista ja hankkia oikeat varusteet. Oikeista pohjallista voi olla apua ja minä hankin ensimmäiset Footbalance-pohjalliset n. 3 vuotta sitten.


Mulle tuli mahdollisuus teettä itselleni uudet pohjalliset viikko sitten ja nyt kerron teille hieman Footbalancesta ja samalla järjestän pienen arvonnan!

"Footbalance on suomalainen yritys, joka valmistaa yksilöllisesti muotoiltavia pohjallisia. Pohjalliset muotoillaan oman jalan mukaan ja ne tuovat istuvuutta esimerkiksi urheilukenkiin ja dynaamisuutta askeliin. Pohjallisen avulla voidaan myös korjata ja ennaltaehkäistä jalan virheasentoja, jotka etenkin urheillessa usein korostuvat ja voivat aiheuttaa vaivoja."


Intersporteista löytyy Footbalance -asiantuntijoita, jotka muokkaavat pohjallisia yksilöllisesti asiakkaille jalka-analyysin kera. 

Quickfit-pohjalliset ovat myös Footbalance-pohjalliset, mutta ne muotoillaan itse kotona lämmittämällä pohjallisia uunissa.

Niinkun tapana on, teille on järjestetty pieni arvonta. Footbalance Quickfit pohjalliset arvotaan yhdelle lukijalle. Quickfit pohjalliset muotoillaan itse, näihin ei tarvitse henkilökunnan apua. 


Haluatko osallistua arvontaan? Sama juttu kun aikaisemmin, eli pieni kommentti sähköpostineen kommenttiboksiin! :) Sähköpostitse voi myös osallistua arvontaan: stefaniehagelstam@steffit.com

Arvonta on päättynyt.


x Steffi

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hyvännäköinen ruisleipä ja inspispostaus

Tältä hyvännäköinen ruisleipäni näyttää. Tässä on myös kasvisten määrä paikallaan, joskus valitsen kuitenkin vain yhden kasvislisukkeen (näistä joko paprika, tomaatit tai rucola). Avokado toimii "voina" jonka päälle ripaus herbamare-suolaa. Tämä on tyypillinen aamiainen ja toimii myös hyvänä välipalana.

 
Juustona lemppari on tällä hetkellä Oltermanni "luomu", joka on valmistettu täysmaidosta.

Tämän hetkistä treeni-inspistä:


kuvat: täältä ja täältäx Steffi


maanantai 25. maaliskuuta 2013

Minnan Metodit -luento

Lisää lauantaista. Elixian työntekijöillä oli mahdollisuus osallistua päivään johon kuului luentoja, uutuustunteja ja illalla muuta ohjelmaa. Oli ihana tilaisuus tavata samanhenkisiä tyyppejä ja tutustua uusiin ihmisiin.

Yksi luento oli "Minnan Metodit" - jossa Minna Tervamäki, tunnettu balettitanssija, piti luennon m.m. ryhdistä ja tavoista vahvistaa keskivartalolihaksia uusin metodein. Liikkuvuudesta ja kehon tietoisuudesta oli myös paljon asiaa. Tunti tuntui hyvältä kehonhuoltotunnilta ja minäkin opin uusia liikkeitä.

Luennosta jäi mieleen m.m.

- Sivusta katsottuna kehon tulisi olla lähes suorassa linjassa
- Kehoon saa "enemmän tilaa" tavallisilla käsien pyörittämisliikkeillä eteen ja taakse
- Varsinkin istumatyöläisillä on usein lantioalue jumissa - tähän on hyvä hakea apua m.m. lonkankoukistajavenytyksillä
- Hyvä vatsalihasliike: selällä makoilu ja pieni kiepatus jaloilla pään taakse ja siitä eteen ja seisomaan (ilman käsien apua)

Tässä näette muuten kaksi erilaista vartalotyyppiä ja samalla iloista naista! Yksi on balettitanssija ja toisella lihaskunto suuressa osassa. Kaikki kropat ovat erilaisia, eikä yksi ole parempi kun toinen. Jokainen keho on kaunis, eikä kahta identtistä ole olemassakaan :)

Huomasin myös, että venyvyyteni ei ole täysin kondiksessa... Huomasin siis nyt, että vähäinen jooga tänä vuonna kostautuu hieman siten, että olo on kankea. Kiitos teidän vinkeistä tähän postaukseen! Innostuin ajatuksesta lisätä aamujooga päivääni, voisin suunnitella 10min pituisen aamujoogasession, jonka jaan teille ja jota alan itse noudattamaan. Joku mainitsi myös, että jatkuva lihaskuntotreeni ilman kehonhuoltoa on lähes hukkaan heitetty treeni - tuossa on totuutta! Kun kroppa on jumissa, niin keho ei pääse käyttämään kaikkia tarvittavia lihaksia ja näin jumiutuu entisestään.


x Steffi

Circus -video

Minulla oli aivan huippu lauantai. Pääsin tapaamaan Elixialaisia koko suomesta, kun työntekijät kokoontui yhten paikkaan ja testailtiin uusia lajeja sekä opittiin uutta luennoilla. Yksi luennoitsija oli Minna Tervamäki - tästä kerron lisää myöhemmin :) 

Otin askeleen pois mukavuusalueestani ja osallistuin circus-tunnille, teemana Cirque du Soleil Alegria! Tässä lyhyt video mitä tunnilla opittiin, mulla oli niin hyvä pari! Pitäiskö mun alkaa harrastamaan cheerleadingia heheh?Jos joku haluaa harjoitella tuota siltakaadosta potkua, suosittelen tekemään sen näin:

1. Ensin harjoitellaan itse siltakaato, siihen voi mennä maasta (niinkuin minä videossa).
2. Kun ollaan sillassa, harjoitellaan pientä pomppua ylöspäin, eli irrotetaan jalkoja maasta.
3. Pyydetään kaveri auttamaan kun harjoitellaan itse potkua. Tässä tarvitaan auttajaa melko pitkään, jos liike ei ole tuttu.

Muistakaa: Tämä on selälle melko rankka liike - ei kannata mennä tähän ihan kylmilteen ja harjoittelun jälkeen on hyvä venytellä selkää pyöreäksi vastapainoksi (nenä polviin).


x Steffi

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vierasbloggaaja: Liinan päiväkirja vko 9

Kerran viikossa asiakkaani Liina kirjoittaa blogiini elämäntapamuutos-projektistaan.


 Ruokavaliosta


Treenit ovat edenneet hyvin, ollaan toivotussa aikataulussa. Painoa on lähtenyt nyt 5kg ja lihaskunnossa sekä  -kestävyydessä on tapahtunut huomattavia muutoksia. Fiilis on siis todella hyvä!

Minulta on toivottu ruoka-aiheista kirjoitusta, joten tässä se tulee. Noudatan edelleen Steffin laatimaa ateriarytmiä, eli aamulla runsas aamiainen, kunnon lounas, välipala, illallinen ja iltapala. Pitkin päivää riittävästi vettä. Olen ottanut kuvia eri aterioista, tässä vielä jotain esimerkkejä.
Aamiaista en siis aiemmin syönyt, mutta nyt ymmärrän miksi sitä kutsutaan päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Se, että tankkaan heti aamusta itseeni energiaa, määrittää koko loppupäivän voinnin ja jaksamisen. Aamiaseksi syön usein puuroa marjoilla tai ruisleipää avocadolla, kalkkunalla ja juustolla. Ennen näännytin itseäni iltaan saakka, mikä johti älyttömään nälkään illalla. Lounaskin oli ennen liian kevyt. Nyt syön hyvällä omalla tunnolla kunnon lounaan, jossa riittävä määrä proteiinia ja kasviksia. Hillareille en sano myöskään ei, mutta jos lisukevaihtoehtona on vain valkoinen riisi, pasta tai peruna, vaihdan ne kasviksiin. Se on onneksi useimmissa ravintoloissa mahdollista. Jos on treenipäivä, tankkaan myös hiilareita, mutta niitäkin maltilla.

Iltapäivällä, pari tuntia ennen treeniä syön välipalan. Se voi olla esimerkiksi rahkaa tai puuroa marjoilla, tai viipaloituna hedelmiä ja voileipä. Tästä välipalastakin on tullut tärkeä, sillä jos se jäisi välistä, en jaksaisi treenata täydellä teholla.

Treenin jälkeen syön illallisen. Jostain syystä olen koukussa erilaisiin patoihin. Ne on helppoja tehdä, sinne voi heittää melkein mitä tahansa kasviksia ja lihaa. Kanaa tai paistijauhelihaa, kikherneitä, papuja, tomaattia, kesäkurpitsaa, porkkanaa ja hyvät mausteet.  Sen kanssa sopii esimerkiksi raejuusto tosi hyvin. Tai sitten teen uunissa hyvin maustettuja kanafileitä, niiden kanssa runsas salaatti ja/tai keitettyjä kasviksia. Myös uunimunakas on hyvä ja helppo, siihenkin voi heittää melkeinpä mitä tahansa joukkoon.

Kuten jo aiemminkin sivusin hieman aihetta, olen siis aina tykännyt laittaa ruokaa ja syömisen suhteen ongelma ei koskaan ole ollut ruoan laatu ja tervellisyys, vaan väärä ruokarytmi ja annoskoot. Kituutin koko päivän luullesani sen olevan oikea tie painon alenemiseen, mutta tosiasiassa se oli juuri se syy miksei mitään tapahtunut vaikka liikuin säännöllisesti. Huomaan, että olen myös alkanut ajatella ruokaa enemmän välttämättömänä polttoaineena kuin tunnepohjaisena asiana.

En ole erikseen luvannut itselleni yhtä ”syö mitä haluat”-päivää, koska en koe sellaista välttämättömäksi. Mutta siis toki kerran viikossa saa herkutella jos siltä tuntuu. Yksi viikonloppu tein pizzaa, joka sekään ei ole niin paha kun vaihtaa valkoiset jauhot grahamjauhoihin ja salamin ja tuplajuustojen sijaan käyttää kevyempiä täytteitä.

Toisin sanoen, nälkää tässä ei kyllä ole joutunut näkemään, päinvastoin! Saa syödä, kunhan tekee järkeviä valintoja.
- Liina

Blogikriittisyys

Nyt koen, että on tarpeellista kirjoittaa tämä teksti. Olen miettinyt tätä usein, mutta nyt kirjotan lyhyesti yhdestä todella tärkeästä asiasta. Näen, että on jopa hieman minun vastuu kirjoittaa tästä.

Treeniblogeja on nykyään Suomessa paljon, ja tulee koko ajan lisää. Me teemme hienoa ja hyödyllistä työtä. Yhteinen tavoite treenibloggaajien keskuudessa on pääsääntöisesti se, että pääsee jakamaan omia terveellisiä valintoja muitten kanssa, jotta muut voisivat inspiroitua siitä.

Se on myös minun tavoite.

MUTTA on olemassa yksi todella tärkeä asia, jonka joka ikisen olisi hyvä muistaa blogia lukiessa, myös minun blogia lukiessa - tekstien takana on vain yksi ihminen, joka kirjoittaa mielipidettään jostain asiasta. Tällä ihmisellä voi olla todella paljon tietoa ja akateemista faktaa asiasta tai sitten... ei yhtään.

Jos ihminen näyttää hyvältä ja on hyvässä kunnossa, se ei välttämättä tarkoita että hän tietää urheilusta kaiken.

Vastuu treeni/terveys -bloggaajilla on suuri. Meidän blogeja lukee todella paljon ihania naisia ja miehiä, joista jotkut katsovat asiaa näin: Hyvännäköinen kroppa, hän syö x-tuotetta/tekee x treeniä = Minäkin syön/teen. Suurin osa ymmärtää toki ajatella itse ja miettiä mikä on itselleen se paras vaihtoehto. Mutta monille, joille blogimaailma ei ole tuttu, voi tämä kaikki olla hieman hämmentävää.

Noin se toimii! En kirjoita tätä jostain tietystä blogipostauksesta vaikuttuneena, vaan olen miettinyt tätä pitkään ja koen oman vastuun mainita, että toivon että ihmiset olisivat hieman kriittisiä blogeista. Saa ja pitääkin välillä kyseenalaistaa. Jos minä sanon esim. että kookosöljy on terveellistä, koska monet tutkimukset näyttävät tämän, tarviiko sitä uskoa? Mutta kookosöljyhän sisältää tyydyttynyttä (ns. kovaa=huonoa) rasvaa, joka on tutkimusten mukaan epäterveellistä? Miten nämä menevät yhteen ja kumpi valinta olisi minulle se oikea, kun tulee niin ristiriitaista faktaa joka puolelta? Kuuluko ihmisen edes syödä kookosöljyä? Saisiko kookosöljystä jotakin superia, jota muista tuotteista ei saa? Miksi kookosöljy on nyt trendikästä?Vastuuta bloggaajille.
Kriittisyyttä lukijoille.


Hyvää viikonloppua :)


ps. Liinan viikkokirjoitus tulee tänne tänään. Ensi viikolla hieman "kevyempiä" aiheita tiedossa - eli yksinkertaisia treeni ja ruokajuttuja :)

x Steffi

Medianäkyvyyttä ja lukijamääräennätys

Hei kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! Yksi blogipostauksestani (tämä) oli kiinnostanut Iltalehden toimittajaa ja juttu siitä aiheesta ja haastattelu minusta julkaistiin Iltalehden terveys-nettisivuilla ja pääsi myös etusivulle. Olin tästä hyvin otettu ja onnellinen, nämä aiheet kiinnostavat minua paljon ja mitä enempi ihminen näkee näitä tärkeitä aiheita, sen parempi! Lukijamääräennätys meni selvästi rikki!


Uusille tulokkaille: Hei, olen Steffi ja kirjoitan treeni/terveys/urheilu/liikunta -blogia ja tarkoituksenani on inspiroida muita ja itseäni liikkumaan ja elämään terveellisesti. Aloitin bloggaamisen n. puoli vuotta sitten. Blogin idea on myös mietiskellä ajankohtaisia terveys/treeni asioita, jakaa omia treenejä (tällä hetkellä treenaan Crossfit SM-kisoihin), puhua ruoasta, testailla treenivaatteita, tehdä haastatteluita ja paljon muuta! :)

Columbia-kenkien voittaja on selvillä! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia nimimerkki "Sanni". Oli kiva nähdä, että niin moni osallistui arvontaan ja minullekin tulee hyvä fiilis, kun on mahdollisuus antaa jotakin konkreettisesti teille takaisin. Paljon arvontoja tulossa lähiaikoina! :) Hampaidenvalkaisutarjous, josta olen aikasemmin puhunut, tulee tänne maanantaina!

x Steffi

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Miksi jooga jää vaikka se on niin tärkeää?


Omaan kuvaani (jonka ottanut Sandra) on joku tehnyt hauskan version "start doing yoga" - ironista tässä on, että en ole joogannut pitkään aikaan! Jooga on minulle tänä vuonna ollut jotenkin se laji jota "pitäisi tehdä enemmän", mutta ei tule tarpeeksi tehtyä. On tärkeää keskittyä lihashuoltoon, jos harrastaa aktiivisesti liikuntaa. Lihashuollolla (jooga, venyttely, hieronta tai samankaltainen) m.m. liikkuvuus paranee, joten minun pitäisi tehdä sitä. 

Onko lukijoilla vinkkejä miten saada se jokin tärkeä osa (treeni tai jokin muu) aikatauluun esim. kerta viikkoon?

Jooga on erinomainen laji liikkuvuuden parantamiseen sekä lihashuoltoon. Jooga toimii kuormittavan harjoituksen tasapainoittajana ja kehon tietoisuus paranee. Henkinen puoli joogassa on joillekkin elintärkeää - jooga voi toimia terapian tapaisena hoitona jos käy vaikeita tai stressaavia aikoja läpi. Sekä mielen että kehon fyysinen taspaino kehittyy joogassa.

Henkinen puoli on ollut minulle ehkä se tärkein osa joogassa - olenko tänä vuonna ollut niin tasapainossa, että en "tarvitse" joogaa? Nyt meni hieman filosofiseksi. Jos näin on, miten voisin löytää joogan uudestaan ja pysyä tavoitteessa?x Steffi

Urheilullinen päivä ja heikkouksien miettimistä

Treeneihin kuului tänään Crossfit Espoo -salilla tehtyjä tekniikkaharjoituksia m.m. tuplanaruhyppyjä, muscle up -liikettä (joka tehdään renkailla), kippausta tangolla sekä rinnallevedon tekniikkaa. Mun heikkoukset tällä hetkellä on keskivartalo ja lantionalueen lihaksisto. Niitä siis lähen kovaa vahvistamaan ja jaan teidän kanssanne treenejä, jotka ovat hyviä tähän! Keskivartalon hallinta on tärkeä kaikille, ei ainoastaan minulle. Siksi liikkeet jotka jaan tulee sopimaan lähes kaikille. Lopuksi tehtiin vielä syketreeni ja kävin ulkonakin nopealla lenkillä auringonpaisteessa. Eli urheilullinen päivä tähän asti!


Käsi aukesi kivasti tangosta roikkuessa ja liukasta lenkkiä tuli vedettyä :)

On hyvä välillä miettiä omia heikkouksia treenailussa ja siitä lähteä miettimään miten niitä voisi vahvistaa ja mikä olisi paras tapa päästä tavoitteisiin?


Jos haluatte tsekata toisen osan haastattelusta, jonka Ready, Steady, Glow -kirjoittaja teki minusta, tsekatkaa se tästä. Kysymykset ovat hauskoja ja uusia puolia minusta tulee ehdottomasti esiin :) Kiitos vielä Riika kivasta haastiksesta!


Tänään illalla kl. 19 Columbia-kenkien arvonta päättyy, vielä ehtii osallistua. Tässä arvonta. 
x Steffi

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kookosöljysmoothie sekä yksi syy tunnesyömiseen

Muistan joskus tehneeni postauksen, jossa sanoin että smoothie toimii itselleni harvoin ateriana (lounaana/illallisena). En koe täyttyväni tarpeeksi, vaikka smoothiessakin olisi tarpeeksi "kamaa"...

Lukijat olivat nopeasti jakamassa omia tarinoita ja moni väittää, että toimiipas!

Testaan nyt tätä hieman ja join smoothien lounaaksi tänään. Katsoin, että smoothiessa on hiilihydraattia, proteiinia ja rasvaa. Resepti on tämä:


Luonnonjogurttia 2-3 dl (maun mukaan)
Pakastemansikoita n. 200g (maun mukaan)
Yksi banaani
Kookosrasvaa yksi ruokalusikallinenTästä tuli todella herkullinen! Suosittelen ainakin välipalaksi tai osana aamupalaa. Älkää pelätkö sitä rasvaa - kaikki tarvitsee rasvaa ruokavalioonsa ja kehoonsa.

Miten tämä smoothielounas kantoi iltaan asti? Join puolitoista lasillista.

Vastaus: Ikävä kyllä ei kantanut. Vika on siis siinä, etten syönyt tarpeeksi tänään (ei terveellisyydessä). Minun olisi joko pitänyt smoothien ohella syödä runsaampi lounas tai syödä suurempi välipala. Välipalasta tuli pieni ja treeniäkin oli lounaan ja illallisen välissä joten = aivan liian vähän ruokaa. Illalliseksi söin Dennis-ravintolasta lempparipastan "Pasta Perla", joka meni alas pikavauhtia ja tuntui että olisin voinut syödä tämän annoksen tuplana ja luultavasti syönkin tänään vielä runsaan iltapalan, koska nälkä ei lopu.


Pikainen totuus "tunnesyömisestä": Näin ns. tunnesyöminen kehittyy monella. Aamupalaksi syödään ei mitään tai kevyesti, lounaaksi suositaan taas kevyttä salaattia, kevyttä keittoa (tai kevyt smoothie) ja välipalaksi vain esim. hedelmä... Mutta sitten se ilta on siinä ja mitä käykään? Ollaan raivonälkäisiä (tottakai keholla on raivonälkä!) ja syödään helposti monta lautasellista, sitten (tunnesyömisen piirteet) moititaan itseään, että "kauhee syöppö" ja "pohjaton vatsa" jne. Itsensä haukkumisen jatkona toimii hyvin joku herkku koska "ihan sama, meni jo ja alotan sit maanantaina" ja lempiherkku (hyvä maku) piristää hetkellisesti. Sitten podetaan lisää huonoa omatuntoa, ollaan turvoksissa ja suuren iltaruokailun takia nukutaankin huonosti, koska keho keskittyy ruoan sulattamiseen vaikka sen pitäisi olla täysin rauhassa. Aamulla ei taas ole nälkä ja sama noidankehä toistuu.Tunnistiko joku itsensä?x Steffi

Mikko Salo

Haluan esitellä teille Suomen Crossfit-ylpeyden, Mikko Salon. En ole tavannut Mikkoa ikinä, mutta näin hänet kylläkin SM-kisoissa... Tätä herraa voi kutsua kovan luokan urheilijaksi.

Mikko Salo voitti CrossFit Games MM-kisat vuonna 2009.Mikko on minulle inspiraation lähde omassa Crossfit-treenailussa... Ei tarvitse kun tsekata youtube-video hänen tavastaan treenata ja seuraavaksi olen jo menossa salille :)

Onko teillä urheilullisia esikuvia? Nyt saa ilmiantaa urheilijoita, jotka ovat inspiroineet teitä treenaamaan entistä kovemmin! Suomi on kyllä hieno maa, täältä löyty monta huippu-urheilijaa, joista voi ottaa oppia.
x Steffi

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Hedelmiä ja marjoja kotiin!

Yritän aina pitää hedelmiä kotona ja marjoja pakastimessa. Näin niitä tulee syötyä joka päivä ja herkkuhimon iskiessä makeat hedelmät/marjat toimii parempana vaihtoehtona! :)

Kuva: Sandra
Hedelmiä syön usein jälkkäriksi illallisen jälkeen. Ajankohtainen lemppari on appelsiini. Klassinen lemppari on vesimeloni. Marjoja tulee syötyä lähinnä smoothieen sekoitettuna. Tyypillinen smoothie on vadelmia, banaani ja luonnonjogurttia vaikkapa! Luonnonjogurttia lisäämäällä smoothiesta tulee monipuolisempi ja se tärkeä proteiini on menossa mukana. Tällainen smoothie toimii hyvänä välipalana tai osana aamupalaa.


Purkkivitamiinit häviää aidolle tavaralle! :) Tarpeeksi monipuolisella ruokavaliolla (sisältäen hedelmiä ja marjoja) pärjää melko pitkälle ilman lisäravinteita.

Ja hei.. Jos joillakin on ollut vaikea maanantai niin kuunnelkaa tämä biisi. John Legendillä on ihana 
ääni. x Steffi

Kirkas aamu

Hyvää maanantaita! Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä viikonloppu. Tänä aamuna luulin että olin nukkunut pommiin, mutta nyt se vaan on niin, että valoa on päivässä paljon enemmän. Tänään huomasin sen eron selvästi itse. Tällä viikolla tulossa paljon  kiinnostavia juttuja.


Palataan myöhemmin tänään!

Kuvat: Pete Rantala ja Sandra Hagelstamx Steffi

perjantai 15. maaliskuuta 2013

CrossFit Espoo + Steffi = Totta

Hieman harjoittelustani ja tavoitteistani. Olen maininnut, että treenaan CrossFit Winter War kisoja varten. Ne järjestetään n. vuoden päästä. Tähän asti olen treenannut Elixialla huippuvalmentajan Antti Mannisen kanssa. Elixian saleista ei helposti kuitenkaan löydy köysiä, renkaita tai muita juttuja, joita itse CrossFit-lajiin tarvitaan. Olen jonkun aikaa yrittänyt löytää itselleni CrossFit-salin. CrossFit on suosittua puuhaa ja lähes kaikki salit ovat täynnä... Nyt olen vihdoinkin löytänyt "mun paikan" ja vielä parempi, mua alkaa valmentamaan Petri Auvinen! Pete toimi edellisissä kisoissa tuomarina. Jatkan myös Elixialla treenaamista.

Joten siinä hieman omasta treenimeiningistä nyt! Kirjottelen tänne miten mulla menee. Tänään tehtiin Open Workout 13.2 (joillekkin tämä ei sano mitään, Openista tässä kiinnostuneille) ja tulokseni oli 226 toistoa.
Pakollinen MIKÄ ON CROSSFIT???!? Ajattelee varmasti jotkut! Suoraan CrossFit Espoon sivuilta otettu:PS. Liinalta ei valitettavasti tule kirjoitusta tältä viikolta (sairastumisen takia). Ensi viikolla entistä vahvempana sitten! :)

x Steffi