perjantai 28. syyskuuta 2012

iloveme-messut

Menen taas perinteisesti Kauneus- ja terveysmessuille (iloveme-messut), 19.-21.10, perinteisessä seurassa. Minulla on myös mahdollisuus antaa lukijoilleni pois kaksi paria messulippuja. Eli arvon lippuja kahdelle eri henkilölle, molemmat saavat kaksi lippua :) Jättäkää ihan yksinkertaisesti sähköpostinne kommentiboksiin, ei tarvitse kirjoittaa muuta :) Maanantaina kl. 15 päivällä arvon liput !!!

Eiliset urheilut (olen pienellä treenipaussilla)

päivitys: arvonta on päättynyt.

x Steffi


Ennätysmäärä kävijöitä

Eilen blogissani kävi ennätysmäärä kävijöitä. Melkein 5000 kävijää yhdessä päivässä. Haluan sanoa kaikille uusille lukijoille MOI! ja toivottavasti saatte blogistani inspiraatiota. Treeniblogini tarkoitus on inspiroida itseäni ja muita terveelliseen ja urheilulliseen elämäntapaan, puhtaaseen ruokavalioon ja tasapainoiseen mieleen :)


Tällainen meno vuonna 2009, minä ja ystäväni Angel
x Steffi

torstai 27. syyskuuta 2012

Dokumentti menestyksen hinnasta ja uusi Jokeri

Joogasuunnitelmat muuttuivat aamulla lampaiden laskeskeluun ja nyt on virkeä olo! :)

Katsoin eilen kiinnostavan dokumentin (opiskelijakaverin vinkistä) ruotsalaisista huippu-urheilijoista, jotka tähtäävät olympialaisiin. Video käsitteli menestyksen hintaa ja kuinka pitkälle huippu-urheiljat ovat valmiita menemään, vammautumisista huolimatta. Dokumentissa haastateltiin 209 ruotsalaista mitalistia (vuodesta 1998) m.m. Carolina Klüftiä, Sanna Kalluria ja Christian Olssonia. Tässä pari kiinnostavaa faktaa, jotka mainittiin dokkarissa;

- 7/10 eivät ole saavuttaneet tavoitteitaan
- 5/10 ovat loukkaantuneet vakavasti
- 3/10 ovat olleet leikkauksessa vamman takia
- 9/10 ovat saaneet ylirasitusvammoja
- 5/10 ovat luopuneet urastaan vammojen takia ja 4/10 lopettaneista tuntee vielä kipuja tänään
- 9/10 on sitä mieltä että kaikki oli sen arvoista, ja kävisi läpi samat kokemukset, leikkauksista ja vanmautumisista huolimatta

"Urheilija ei tervettä päivää näe".  Dokkari tässä.
Ne jotka seuraa jääkiekkoa, niin tietää että NHL:ssä on ollut ongelmia ja täyttä kautta ei tulla näkemään. Tämä on tarkoittanut sitä että osa pelaajista on aloittanut kautensa jossain muualla. Osa on tullut suomeen, yksi esimerkki on Valtteri Filppula joka pelaa nyt Jokereissa... Uusin Jokerit-tulokas on ruotsalainen huippupakki Erik Karlsson (valittiin viime kaudella NHL:n parhaaksi puolustajaksi) ja pelaa Jokereissa jo lauantaina. Itse pääsen paikalle vasta ensi viikolla kun Jokereita yrittää härnätä HIFK!


...

x Steffi

Tulossa tällä viikolla

Messulippuja jaossa, Jokereitten uusi pelaaja, omia ajatuksia ja ruokajuttuja. Mutta tällä hetkellä -> koululuentoa :)


x Steffi

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Päivän meininki

Mieli tekee treenata, olen jopa ollut tänään kateellinen ohimeneville lenkkeilijöille (?). Huomiseksi suunnittelen kuitenkin meneväni joogatunnille :) Päätin muuten tänään että liitän surffitreeni-videoni yhteen koulutyöhön. Eli teen videon lisäksi myös 10-15 sivuisen manuaalin, jossa perehdyn surffaukseen tarvittaviin fyysisiin ominaisuuksiin ja käyn treenin läpi askel kerrallaan. Tämä "surffivideo" ei ole vain surffajille, vaan kaikille, jotka haluavat kehittää yläkropan ja keskivartalon lihaksiaan, harjoitella tasapainoaan ja tasapainoittaa mieltään :) Kuukauden päästä tämä on viimeistään valmis, video ja osa tekstistä (ruotsiksi) tulee myös tänne.

ps. tosi kiva nähdä edelliseen postaukseen paljon motivaatiokikkoja! tiedän että tulee olemaan vaikea valita voittaja :)x Steffi

tiistai 25. syyskuuta 2012

Treeniä ja jääkiekkoa

Treeni PT:n kanssa takana, tänään tehtiin aika perus maastavetoja ja etukyykkyjä, lopuksi kova syketreeni ja vähän yläkroppaa laitteilla :) Olen huomannut että kahtena eri lenkkikerralla minua on huimannut hieman... Painoni on myös heitellyt ja ruokahalu ollut epämääräinen. Siksi sain nyt vaatimuksen ottaa loppuviikon todella rauhallisesti, joten joogailua ja iisiä lenkkeilyä tiedossa :) 
Illalla pääsin tämän jääkiekkokauden ensimmäiseen peliini, oli hienoa nähdä Filppulan veljekset liekeissä!! Harmi vaan että Jokerit hävisivät :( Jos jollain on siis mennyt ohi niin olen todella vahvasti Jokerit-fani. Olen isäni kanssa käynyt matseissa pikkutytöstä asti, ja käydään edelleen :) En kuitenkaan ole millään tavalla esim. HIFK-vihaaja, käyn usein muissa peleissä. 
Jokerit - Saipa 3-4 :(

kuva vuodelta 2011

Treeni-inspiraatiota

x Steffi

maanantai 24. syyskuuta 2012

Treenimusiikkia ja lukijoille yllätyksiä

Hej! :) Tänään oli välipäivä treenailusta, ihan hyvää tekee. Huomenna pääsee lätkämatsiin !!!!!!!!!!!! :)


Tässä paljon ihanaa treenimusaa. Vähän surffifiilistelyä ja vähän räppiä. Uusin löytö on toi "The White Panda" dj, uskomatonta mixailua!Tällä viikolla minulla on muuten teille lukijoille ihan henkilökohtaista asiaa, minulla on mahdollisuus antaa pois 4 lippua iloveme-messuille sekä jaossa Zalandon lahjakortti à 50e .... :) Niistä erikseen enemmän tällä viikolla postauksissa.


x Steffi

Pajulahden urheilukeskus ja viikonlopputreenejä

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Hyvät yöunet takana ja koulujuttuja edessä. Vietin siis kaksi yötä Pajulahden urheilukeskuksessa, kehitysvammaisten parissa. Tämä kuului kouluni työharjoitteluun :) Oli todella mukava ja antoisa viikonloppu! Olen huomannut, että tulen hyvin toimeen kehitysvammaisten lasten kanssa ja myös vanhusten kanssa.

Ihastuin Pajulahden urheilukeskukseen, siellä on kaikkea. Yleisurheilukenttiä, palloiluhalleja, uimahalli, vomistelusali, jäähalli, kuntosali, tenniskentät, jalkapallokentät, melontamahdollisuudet, hyvät lenkkipolut jne! Itse en ehdin käyttää ainoastaan salia ja lenkkipolkua mutta kivoja olivat :) Kaikki ylläolevat kuvat ovat otettu Pajulahden urheilukeskuksen nettisivulta, täältä.

Kysyin muuten Pajulahden vastaanotosta, että voivatko yksityishenkilöt majoittua esim. viikonlopuksi sinne ja treenata aktiivisesti vähän kaikkea jollain tietyllä hinnalla. Se on erittäin mahdollista! Pajulahdessa käy paljon joukkueita ja ryhmiä treenailemassa, mutta yksityishenkilötkin ovat tervetulleita. Eli jos haluaa vaihtaa viikonloppu-rellestelyn aktiivirellestelyksi, niin voi viettää tällaisen "rehab"-viikonlopun Pajulahdessa! Heheheh, tulen varmasti menemään sinne pian taas :)

Omiin treeneihin viikonloppuna ehti kuulua;

1. sali - maastavetoja

2. 5,5km lenkki + sali - yläkroppaharjoituksia, hauiskääntöä

3. sali - 20kg kahvakuula 26kpl heilautusta, punnerruksia 26kpl (suorat jalat penkillä), 20kg ojentajakädet (13per käsi), 20kg vinovatsat 14kpl - tämä x 3 ! 
+ syväkyykkyjä 55kg - 4 x 3 (enemmän lonkan venytystä varten), venyttelyä.

Eli ihan kivasti olen ehtinyt näköjään treenata!
aitoa pannukahvia

kovis


x Steffi

perjantai 21. syyskuuta 2012

Viikonloppu urheilun parissa

Tämä viikonloppu menee koulun työharjoittelun parissa liikkunnallisella leirillä, missä toimin ohjaajana ja apulaisena. Paikassa, jossa asumme löytyy melkein kaikki mahdolliset urheilumuodot, joten liikkumattomuudesta ei ole hätää :)
rautaa!! kerrankin en ollut puhtaalla salilla. pientä maastavetoa 70kg x 5 - jalat (pakarat) aivan muusina keskiviikon mäkijuoksusta :)luokkalaisen hienot kengät :)

Hyvää viikonloppua! 


x Steffi

Treenilehdestä löytyi tuttu!

Bongasin sprintteri-Jassun (joka löytyy Facebook-inspiraatiota postauksesta tässä) uusimmasta Fit-lehdestä, niin oli pakko tehdä tännekkin juttu hänestä! Lehdessä Jassu näyttää miten saadaan pakarat kuntoon ;) Vinkkeihin kuuluu m.m. mäkispurtit (!), tasahypyt, pikajuoksuvedot, kyykyt ja paljon muuta! Fit on mielestäni yksi suomen parhaimmista treenilehdistä (tämä ei ole mainos) :)x Steffi

torstai 20. syyskuuta 2012

Urheilurintsikoista !GIRLS ONLY!

Tytöille postaus! Eli pojat hushuss, menkää pelaamaan fifaa tai jotain muuta sinnepäin nyt ->

Vähän urheilurintaliiveistä olisi asiaa! Kaikki me ollaan erikokoisia, mutta niillä joilla varsinkin on vähän enemmän rintavarustusta niin suosittelen panostamaan laadukkaisiin ja tukeviin urheilurintsikoihin! Varsinkin jos lajeina on juoksu tai muut "pomppivat" urheilumuodot. Tämä kaikki panostus siksi, että treenaaminen olisi niin mukavaa kuin mahdollista ja että "tytöt" pysyisivät siellä missä pitääkin. Eteläänhän ne koko ajan pyrkivät mutta hyvillä urheilurintsikoilla niitten matkaa voi vähän hidastaa, heheh :) 

Ehdottomasti parhaimmat urheilurintaliivit mitä tiedän on Shock Absorber - merkki. Niitä on monta eri mallisia, malleista lempparini ovat ne joilla on tuplakiinnitykset takana (toinen kuva). Näitä voisi jopa kutsua valjaiksi hahah :) Ovat aika kalliit mutta täysin rahan arvoisia. Näitä löytyy suurimmista urheilukaupoista! 

Toinen lempparimerkki on Nike, mutta niitä en käytä itse treenaamiseen. Ne ovat tosi hienoja ja värikkäitä, käytän niitä muina aikoina kuin treenauksessa. 

Kaverini Nike urheilutoppi

Shock Absorber-urheilurintaliivit

H&M Urheilutoppi


x Steffi

Uusi blogilöytö

Lösyin uuden ihanan blogin, jossa paljon hienoja kuvia :) Kuinka söpö toi mini-vesimeloni voi olla? Tästä päivästä tulee selvästi hyvä päivä.

Blogin nimi on Undressed Skeletonkaikki kuvat otettu kyseisestä blogista, eli tästä


x Steffi

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Mäkijuoksua

Sataa kaatamalla, olen myöhässä, kokonniemi-mäki on mutainen ja liukas, nälkä... Pitäisikö perua treenit jotka sovin kaverini kanssa?

- Ei todellakaan. Nyt mennään eikä takaisinmenoa ole. Tapasin lukiokaverini Karinin, laskettelupisteen Kokonniemen edustalla, Porvoossa. Päätettiin että juostaan mäki 10 kertaa. Siihen meni n. tunti eikä liukastumisilta säästytty. Siinä viidennen nousun kohdalla meno tuntui jo aika mahdottomalta ja teki vähän mieli luovuttaa. Mutta sellanenhan ei tule kyseeseen! Tämä oli todella kova intervallitreeni ja epäilen, että pääsenkö sängystä huomenna ylös. Ihanaa.
Karin... are you ready...

tässä hymyilytti vielä vähän


jälkeen
Ei se itse juokseminen, vaan se fiilis jälkeenpäin.


x Steffi